Лучший в Украине сервис объявлений
Допомогти зібрати кошти на ЗСУ
Характеристики и описание

Підтягуючий денний крем Royal Velvet Оріфлейм
код 22424
50 мл

Кожна жінка хоче зупинити час, що біжить і невблаганно віддаляє молодість. Вчені Оріфлейм знайшли оптимальне рішення проти старіння шкіри - легендарна серія засобів код «Королівський оксамит».

Завдяки новому компоненту, еліксиру чорного ірису, шкіра стає більш пружною, гладкою та помітно уповільнює процес старіння. Королівський догляд із унікальною лінією Оріфлейм подарує Вам нову молодість, шкіра стане ніжною як королівський оксамит.

Денний крем з унікальним еліксиром чорного ірису зміцнює та підтягує шкіру, робить її гладкою та пружною. Містить інтенсивно зволожуючу формулу, яка надає шкірі свіжого та молодого вигляду.
Помітно скорочує поява мімічних та глибоких зморшок (74% підтвердили)
Підвищує пружність шкіри та її еластичність (75% підтвердили)
Підтягує шкіру, забезпечуючи чіткіший контур особи (69% підтвердили)
15 допомагає запобігати фотостарінню шкіри.
За результатами інструментального тесту.
За результатами споживчого тестування Денного та Нічного кремів «Королівський оксамит» за участю 91 жінки віком від 40 до 65 років. Тестування тривало чотири тижні.
Навіщо потрібен денний крем?
Завершивши процедури ранкового догляду, завдавши денному крему, який зволожить твою шкіру і захистить її від агресивних факторів навколишнього середовища. Обов'язково використовуй засоби для захисту від шкідливих ультрафіолетових променів.
Наноси денний крем відразу після сироватки на обличчя, шию та зону декольте, уникаючи ділянок навколо очей

Відгуки про крем Royal Velvet Oriflame
«Крем я купила мамі в подарунок, вона користується вже кілька тижнів. Вона сказала, ніби її шкіра стала набагато пружнішою та гладкою. Я радий, що у неї чутлива шкіра, і більшість брендів по догляду за шкірою не працюють. Я дуже задоволений якістю цього продукту, дякую».

«Денний крем Royal Velvet завжди був моїм улюбленим засобом проти зморшок, він чудово діє на мою шкіру, залишаючи її свіжою та м’якою, як у день народження. Користуюся ним багато років і всім рекомендую».

«Цей крем неймовірний! Він легкий на шкірі, не жирний, моя шкіра після нього гладка і ніжна! Разом з тоніком та молочком для очищення, він дуже очистив мою шкіру за останні кілька тижнів».

Спросить продавца

46113518