- Тип продукта
Карпатська ЧАГА, зібрана в гірському масиві Ґорґани .
ЧАГА росте в Україні переважно тільки в Карпатах і на Поліссі (район біля Чорнобиля), через це Карпатська Чага дуже ціниться, так як вона є дійсно лікувальна, навідмінно від Чаги з Полісся.
Корисні властивості Чаги:
-підвищення опірності до бактеріальних та вірусних інфекцій;
-ідеальна профілактика онкологічних захворювань;
-стабілізація артеріального та кров'яного тиску;
-зняття загострення хронічних захворювань;
-активізація обмінних процесів;
-усунення запальних процесів;
-відновлення функцій ШКТ;
-зміцнення імунітету.
Протипоказання:
-дитячий вік до 12 років;
-вагітність і період лактації;
-коліт і дизентерія;
-алергія на чагу.
Забороняється одночасне вживання з пеніциліном та глюкозою.
Спосіб застосування:
1-2 столові ложки порошку залити склянкою теплої води (40-50 С°).
Через декілька годин настоювання напій можна вживати.
Перед вживанням бажано процідити.
Вживати між прийомами їжі.
Курс прийому 2-3 місяці.
Є у великих кусках і малих ,також можливо перемолоти в порошок(обговорюється окремо).
100 грам 50 грн.
Є відеозвіт про заготівлю, на якому видно, що заготівля дійсно робиться в Карпатах і Чага береться тільки з живих беріз. На ютубі можна найти по назві : Заготовляєм ЧАГУ і ЧАГА - справжнє золото Карпат , канал Мольфар Роман.