Найкращий в Україні сервіс оголошень
Допомогти зібрати кошти на ЗСУ
Характеристики та опис

Чавунна сковорода SANTOS восьмикутної форми ідеально підходить як для
приготування на грилі, так і для використання на кухні. Ребристе дно не тільки
гарантує максимум аромату смаженого м'яса та характерний малюнок, але також
забезпечує особливо низький вміст олії та щадне приготування. Завдяки скошеним
кутам ви можете легко злити сік, що утворюється під час смаження, або соуси-
маринади та використовувати їх знову. Знімну ручку можна швидко та легко зняти
під час приготування на грилі, сервірування й подавання на стіл, але вона
також може і залишатися на сковороді-грилі, навіть за високих температур,
оскільки теж виготовлена з чавуну. Завдяки тривалому зберіганню тепла чавунна
сковорода SANTOS ідеально підходить для подавання Тапас і багатьох інших
страв. Переваги чавуну Чавунні вироби чудово зберігають тепло та віддають його
страві. Незалежно від джерела тепла, чи то відкритий вогонь, розпечені
вугілля, чи кухонна плита, тепло ідеально розподіляється й зберігається по
всій поверхні сковороди, завдяки чому ваші страви готуються рівномірно. Саме
тому чавунні сковороди ідеально підходять для приготування стейків, овочів і
багато іншого. Сковороди Santos виготовляються виключно з високоякісного
чавуну, без жодних шкідливих речовин і добавок і мають надзвичайно довгий
термін експлуатації. Так звана патина створює природний антипригарний шар.
Патина утворюється під час випалювання чавуну рослинними оліями та тому
нешкідлива під час приготування їжі. Антипригарний ефект патини поліпшується з
кожним використанням. Використання в грилі та на кухні Підходить для газового
гриля, вугільного гриля, коптильні або безпосередньо над відкритим вогнем.
Легке приготування тушкованих страв і страв на грилі всіх видів, чудово
підходять для стейків, риби й овочів. Чавунна сковорода ідеальна для смаження
й тушкування на плиті, а також працює на індукції. Правила використання,
чищення та догляд Сковорідка вже готова до роботи — пройшла підпал і
утворилася патина, більше не потрібно пропалювати. Прикасайтеся до гарячих
частин у захисті від опіків, найкраще використовувати термостійкі рукавички.
Після використання чавунна сковорода має повільно охолоджувати. Для очищення
чавунної сковороди досить теплої води, засіб для миття посуду ушкоджує
природний захисний шар чавуну. Видаліть стійкі залишки їжі дерев'яною
лопаткою, шпателем або очисником із кілець. Після очищення натріть чавун
олією. Про користь чавуну Тут є і аспект здоров'я: регулярне використання
чавунного посуду може неабияк компенсувати дефіцит заліза. Дослідження
показали, що традиційне приготування в чавуні з правильними інгредієнтами
впливає на вміст заліза в наших продуктах і тому може бути оптимізоване.
Технічні характеристики: • Матеріал: чавун • Розміри: 29 х 29 см • Не можна
мити в посудомийній машині


Виробник: Santos
Матеріал: Чавун

Тип: Кухонний інвентар

Запитати продавця

80052732