- Стан
- Виробник
Суміш для приготування пудингу з ванільним смаком Dr. Oetker Budyn 40 г
Польща
Спосіб приготування (на 500мл молока):
1. З 0,5л холодного молока візьміть чверть склянки і розмішайте в ньому вміст пакетика, додавши 2 столові ложки (30 г) цукру.
2. Закип'ятіть молоко, що залишилося. Змішану пудру з цукром всипати в кипляче молоко і, постійно помішуючи, довести до кипіння.
3. Готовий пудинг розділити на 4 частини та розлити по креманках. Пудинг можна їсти гарячим і холодним. 1 порція = близько 142 г
*Характеристика, комплектація та зовнішній вигляд упаковки можуть змінюватися виробником без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником
Виробник: Dr. Oetker
Країна виробник: Польща
Вага: 40.0 г
Вид десерту: Пудинг
Смак: Ваніль