- Стан
- Виробник
- Стать
- Тип засобу
Гліцерин 99,5% ( 600мл) - Являє собою нетоксичну безбарвну тягучу рідину, яка солодкувата на смак. Гліцерин, добре розчиняється у воді і органічних розчинниках; є гігроскопічним! - Саме гліцерин, чудово утримує вологу, то часто виступає в якості емульгатора і загусника в харчовій промисловості. - Він отримав широке застосування при виробництві кондитерських виробів (цукерок, шоколадних батончиків і т. д.) завдяки гліцерину, поліпшується консистенція шоколадних виробів. - Для хлібобулочних виробів його використовують для збільшення обсягу, надання їм пишноти і процес хлібобулочних виробів очерствения сповільнювався. - Застосовується при виробництві безалкогольних напоїв для пом'якшення смаку, він стає менш різким. Працюємо по всій Україні. Відправка новою поштою