- Стан
- Виробник
Мигдаль ураховуючись королем горіхів, містить у складі максимум білка та
мінімум вуглеводів, а отже, без побоювань може вживатися людьми з цукровим
діабетом, особами із зайвою вагою й тими, хто дотримується низьковуглеводних
дієт.
Завдяки механічному очищенню та виробленню без термічної обробки, без
застосування шкідливих хімічних реагентів, це абсолютно безпечний протеїн, у
якому збереглися всі вітаміни та мікроелементи мигдалю, а також виражений
горіховий смак.
Особливий, дрібний помел робить цей протеїн легко розчинним у будь-якій
рідині.
Мигдаль, що міститься в мигдальному протеїні L-аргінін, сприяє росту сухої
м'язової маси, покращує живлення клітин м'язів і прискорюється процес
спалювання жирів.
Білок, що міститься у великій кількості в мигдалі, засвоюється повністю й без
побічних ефектів.
Мигдальний протеїн не містить лактози та глютену, ідеально підходить для
вегетаріанського раціону.
Застосування
Додайте 1 мірну ложку органічного мигдального протеїну в склянку води,
мигдалевого або рисового молока, соку або будь-якого іншого напою на ваш
вибір, потім перемішайте (або збийте) до однорідності. Для досягнення
найкращих результатів рідина має бути дуже холодною.
Виробник: Власне виробництво
Країна виробник: Україна
Вага: 0.2 кг
Вид протеїну: Рослинний
Упаковка: Мішок паперовий
Тип: Порошок
Форма випуску: Порошок