Найкращий в Україні сервіс оголошень
Допомогти зібрати кошти на ЗСУ
Вживаний
Торг
Характеристики та опис

Темперирующие машини призначені для автоматичного темперування (підігрів або охолодження з перемішуванням) та зберігання з автоматичним підтриманням заданої температури рідких і напіврідких кондитерських, шоколадних мас - какао тертого, жирів, шоколадної глазурі, цукеркових начинок та інших продуктів. Обладнання має можливість обробки мас з твердими включеннями. Додаткова інформація Характеристика Робоча місткість, дм3 100 250 500 1000 Внутрішній діаметр ємності, мм 530 650 800 1000 Швидкість обертання мішалки 25...30 25...30 25...30 25...30 Мішалка рамна, знімна Потужність приводу мішалки, кВт 1,5 2,2 3,0 5,5 Наявність пароводяної сорочки Потужність Тенів сорочки, кВт 9 18 24 30 Максимальна температура в робочій ємності, °С 90 90 90 90 Наявність патрубків для підведення пари до холодної воді Наявність автоматичного регулювання температури Наявність запобіжного клапана в пароводяної сорочці Матеріал, що контактує з продуктом сталь нержавіюча харчових марок Можливість вивантаження продукту під тиском (0,08 МПа (мах)) Вивантаження на висоті, мм Узгоджується з Замовником Габаритні розміри (ДхШхВ (залежить від висоти вивантаження), мм 800*750 900*850 1100*950 1350*1200 Опис роботи Пристрій і принцип роботи: обладнання для темперування являє собою цілий бак з нержавіючої сталі з конусним або похилим дном. Усередині бака встановлена знімна мішалка з приводом, розташованим на балці бака. Підігрів продукту в робочій ємності здійснюється з допомогою ТЭНовой пароводяної сорочки. Регулювання, температури продукту виробляється на пульті управління. У разі використання пара як теплоносій, темперуючі машини доукомплектовується пристроєм для відведення конденсату і регулятором температури надходить пара. При необхідності темпермашину можемо оснастити парогенератором. Для охолодження продукту в пароводяної сорочці передбачений патрубок для підведення і зливу холодної води. Завантаження продукту здійснюється через люк у кришці робочої ємності. Розвантаження - через вентиль в конусному чи похилому дні. Правильно спроектована конструкція рамної, скребкової або якірної знімною мішалкою дозволяє в мінімальний час якісно протемперировать продукт. Особливості Продукт після темперують машини має постійну в'язкість, дає при застиганні ідеально глянсову поверхню і стійкість. При необходимости обоработки двух разных продуктов или поддержания разных температурных режимов для каждоко из продуктов - разработаны специальные двухемкостные темперирующие машины или перемешивание двух продуктов с помощью насоса или гомогенизатора, что предоставляет качественный однородный продукт. Преимущества наших котлов: Включение мешалки можно производить после набора заданной температуры продукта или сразу после загрузки его в смеситель; Все детали контактирующие с продуктом и рубашка изготовлены из нержавеющей стали. На вивантаженні передбачений відвідний патрубок з різьбленням під ув'язку з насосом; Передбачена розбивка Тенів на дві групи. Обладнання може працювати на всю потужність або на половину; Рамна мішалка обладнана шкребками для рівномірного перемішування продукту і очищення внутрішніх стінок ємності; Комплектація перевіреними імпортними комплектуючими. Можливості ємність(дм3) 100-20000 Продукція рідини і пасти

Запитати продавця

1407612