Лучший в Украине сервис объявлений
Допомогти зібрати кошти на ЗСУ
К сожалению, этот товар уже продан. Но вы можете купить Засіб для видалення накипу та іржі Mr. Wipes 1000мл 1600015 у других продавцов.
Похожие объявления
Также часто ищут
Продан
Характеристики и описание

Засіб для видалення накипу та іржі Mr. Wipes

Особлива формула засобу для видалення іржі та вапняного нальоту легко видаляє навіть найважчі плями вапна, іржі та бруду, не дряпаючи поверхню. Легко змивається. Оскільки вапняний наліт може з'явитися в будь-яких місцях, де буває жорстка вода, цей засіб може застосовуватися для всіх видів поверхонь, що контактують з водою, таких як нагрівачі, машини для приготування чаю та кави, чайники, посудомийні машини,тощо. Біорозкладне упакування. Засіб не містить барвників, продуктів нафтохімії, формальдегідів та фосфатів.
Інструкція По ЗастосуваннюРекомендовано надягати гумові рукавички при використанні засобу. Для сильно забруднених поверхонь може застосовуватись нерозбавленим. Для менш забруднених поверхонь розбавити 50-100 гр. мийного засобу на 1 л води. Для очищення посудомийної машини 100-150 гр. засобу налити в необхідний відсік і запустити програму для 50-60 °С. Для очищення умивальників, унітазів розведеними 100 гр. засобу в 1 л води безпосередньо обробити плями, змити через 1-2 хв. Повторіть процедуру з підвищеною концентрацією, якщо це необхідно. Не використовувати для дерев'яних, мармурових чи емальованих поверхонь.
СкладNitric Acid (Cas No 7697-37- 2) 18% ± 2, Deionized Water, Acid Inhibitor.


64333225