Лучший в Украине сервис объявлений
Допомогти зібрати кошти на ЗСУ
Характеристики и описание

Секрет успіху цього унікального в своєму роді і багатофункціонального намету
криється у великому внутрішньому просторі, який можна варіювати, і в порівняно
малій власній вазі. Wechsel Outpost 3 - це чи не єдиний намет для користувачів
з зростом понад 2 метри, це також незамінна модель для походів, коли
необхідність у великій пощі тамбура або великої площі внутрішнього намету може
змінюватися протягом походу. Асиметрична тунельна конструкція формує великий
внутрішній простір. Бічні і торцеві двері забезпечують зручний вхід в намет
кожного з користувачів, не порушуючи спокій сусіда. Бічний вхід зовнішнього
тенту оснащений повноцінною москітною сіткою. Торцевої вхід може бути
використаний як велике панорамне вікно, а торцева двері, зафіксовані
розтяжками на стійках або трекінгових палицях (купуються окремо), формують
великий навіс від сонця або опадів. Поліуретанове покриття тенту і дна намету
забезпечує водозахист до 7000 мм і високу стійкість до проколів, що вельми
важливо при використанні намети, як в лісистій, так і на кам'янистій
місцевості. Додаткова підлога (купується окремо) захищає основну підлогу
намету від пошкоджень і формує підлогу тамбура.

Якщо Ви не ставите своєю винятковою метою придбання найлегшого спорядження,
або спорядження, яке буде використовуватися найекстремальних умовах, але
віддаєте перевагу функціональній і зручній екіпіровці, - тоді лінійка
спорядження Wechsel Travel Line обов'язково приверне Вашу увагу. При розробці
наметів серії Travel Line основна увага була приділена комфорту використання,
зручності і швидкості установки і зборки намету, а також досягненню
максимального внутрішнього простору при збереженні мінімальної площі
встановлення намету. При цьому всі моделі Wechsel лінійки Travel Line - це,
безумовно, надійні намети, здатні протистояти складним погодним умовам і
задовольнити вимоги і амбітних альпіністів і туристів вихідного дня.

Технічні характеристики:

- Тип: намет
- Форма: тунель
- Місткість: 3 людини
- Загальна кількість виходів / приміщень: 2 / 2
- Конструкція: двошарова
- Нявність тамбура / кількість: є / 1
- Каркас: алюмінієвий сплав Alu 7001 T6, ∅ 9.5 мм, торцеві наконечники ∅ 8.6 мм (3 дуги: 1 дуга - 9 секцій, 2 дуги - по 7 секцій)
- Матеріал зовнішнього тента: Polyester 68D Ripstop PU DWR, 5000 мм в.ст., проклеєні шви, зміцнююча структура Ripstop, поліуретанове покриття і водовідштовхуюче просочення, щільність - 81г/м², міцність на розрив - 2,5кг.
- Матеріал внутрішнього намету: Polyester Taffeta 70D 185T DWR, проклеєні шви, водовідштовхуюча дихаюча тканина, щільність - 58г/м²
- Матеріал підлоги: Polyester 75D 210T PU DWR, 7000 мм в.ст., проклеєні шви, водовідштовхуюче просочення, щільність - 110 г/м²
- Матеріал москітної сітки: Polyester NoSeeUm 50D DWR
- Призначення: туризм, експедиціх, кемпінг, походи вихідного дня
- Колір: Laurel Oak (світло-коричневий)

Габарити і вага:

- Внутрішній намет (Д х Ш х В): 290 х 173 х 120 см
- Зовнішній намет (Д х Ш х В): 405 х 188 х 125 см
- В складеному вигляді: 54 x 21 х 21 см
- Вага намету (без чохла, ремкомплекта і кілочків): 3.73 кг
- Вага намету (в повній комплектації): 4.15 кг

Особливості конструкції:

- Основними перевагами тунельної конструкції з розташуванням тамбура в торці є найбільш ефективне використання внутрішнього простору намету, наближене до вертикального положення бічних стінок, і найбільш місткий тамбур в порівнянні з іншими конструкціями. Ця конструкція вирізняється малою вагою щодо об'єму, і вимагає мінімум часу на установку.
- Спочатку встановлюється каркас із зовнішнім тентом, після чого зсередини приєднується внутрішній намет. Така схема установки дає можливість зберегти внутрішній намет сухим при установці під час дощу, а також дозволяє скоротити час установки/складання намету за умови, що внутрішній намет був зафіксований всередині заздалегідь, і не буде зніматися при розбиранні намету. Зовнішній тент кріпиться до каркаса за допомогою рукавів.
- Бічні двері зовнішнього тенту оснащені повноцінною москітною сіткою, яка, при необхідності, може бути закрита заслінкою на блискавці. У верхній половині двері внутрішнього намету розміщена москітна сітка.
- Збільшена довжина спального місця, значно перевищує мінімальні допустимі розміри прийнятих стандартів, що збільшує корисну площу намету для розміщення спорядження всередині. Даний намет буде комфортним для людей із зростом понад 2 метри.
- Спеціальний фастекс червоного кольору регулює співвідношення довжини намету і довжини тамбура. При необхідності можна зробити довшим внутрішній намет і розмістити в ньому необхідні речі, або збільшити тамбур, надавши внутрішньому намету стандартні розміри, і розмістити в тамбурі більше речей, або організувати ще одне мале спальне місце довжиною 180 см.
- Дуги каркаса мають кольорове маркування, збігається з кольоровим маркуванням рукавів на внутрішньому наметі. Також кольорове маркування мають фастекси, що допомагає швидко і безпомилково встановити намет на місцевості. Дуги на стільки якісно підігнані і натягнуті, що створюється враження, ніби вони складаються самі собою після того як були виняти з чохла.
- Намет має 4 великих вентиляційних клапана APEX, розташованих у верхній частині тамбурів. Таким чином забезпечується правильна вентиляція внутрішнього намету і зовнішнього тенту, запобігається утворення конденсату і регулюється внутрішня температура. Клапана фіксуються жорстким фіксатором на застібці Velcro і не створюють небажаного шуму навіть під поривчастим вітром. Частина внутрішнього намету виконана з сітки NoSeeUm, що також поліпшує провітрювання.
- У місцях застосування найбільшого зусилля тент має накладки з більш міцної тканини зі структурою Ripstop, що особливо важливо для тентів з поліуретановим покриттям. Накладки мають трикутну форму, завдяки чому рівномірно розподіляють прикладені зусилля по всій площі тенту.
- Торцеві вхідні двері мають спеціальну фурнітуру, що дозволяє використовувати її в якості навісу, застосувавши трекінгові палки як опори і зафіксувавши їх відтяжками.
- Внутрішній намет кріпиться до зовнішнього тенту практичною фурнітурою, що дозволяє при необхідності посилити натяг, або в форсмажорних випадках легко замінити фурнітуру на нову.
- Система контролю натягу відтяжок реалізована за рахунок застосування спеціально призначеної фурнітури. Відтяжка надійно фіксується, а для зміни сили натягу немає необхідності змінювати положення кілочків - досить пересунути повзунок на відтяжці.
- Усередині намету передбачено два ряди об'ємних сітчастих кишень, що дозволяють розмістити всі необхідні і корисні дрібниці не тільки для ночівлі, а й для більш тривалих зупинок.
- Відтяжки намету жовтого кольору мають вплетену відбиваючу нитку, завдяки чому вони лишаються добре помітними в світлий час доби, і темний час доби в світлі ліхтарика. На відтяжках закріплений спеціальний прапорець на текстильній застібці Velcro, який фіксує складеними відтяжки намету в транспортному положенні і працює у вигляді сигнального прапорця для швидкого візуального виявлення відтяжок встановленого намету.
- Велика кількість відтяжок забезпечує необхідну стійкість намету з великою площею стінок при бічному вітрі.
- Подвійні петлі нижнього борта тенту забезпечують необхідну варіативність фіксації, що вкрай важливо для якісної натяжки тенту при установці намету на кам'янистому ґрунті, коли кілочки можна зафіксувати тільки в певних точках на місцевості де немає каменівю
- Зовнішній тент має спеціальний стягуючий ремінь знизу, що дозволяє зафіксувати периметр намету і збільшити його стійкість
- Чохол намету виконаний з того ж матеріалу, що і тент, відповідно є легким, міцним і надійно захищає вміст.

Матеріали:

- Alu 7001 T6 - високоміцний загартований сплав на основі алюмінію. Основний його склад Al-Zn-Mg-Cu і температурний гарт обумовлюють більш високу міцність, більш високий модуль пружності, і найнижчий коефіцієнт залишкових деформацій в порівнянні з іншими популярними сплавами алюмінію. За співвідношенням міцності на одиницю ваги Alu 7001 T6 перевершує сталь і сплави титану. На сьогоднішній день даний алюмінієвий сплав є стандартом для виробництва найбільш надійних і легких алюмінієвих каркасів наметів.

- Polyester 68D 190T Ripstop PU DWR, 5000 мм в.ст. - досить легка тканина з товщиною нитки 68D, щільністю 190T, вагою 81 г/м² і міцністю на розрив - 2,5 кг. Підвищена міцність на розрив обумовлена структурою плетіння ниток Ripstop, а висока стійкість від проколів досягається завдяки поліуретановому покриттю. Стійкість тканини до проникнення вологи відповідає показнику гідростатичного тиску 5000 мм водяного стовпа. Просочення DWR має гідрофобні властивості та перешкоджає скупченню вологи і подальшому намоканню тканини. Тканина має достатню стійкість до UV-випромінювання і не розтягується з часом.
- Polyester Taffeta 70D 185T DWR - зносостійка, гладка дихаюча тканина з товщиною нитки 70D і щільністю 185T. Просочення DWR володіє гідрофобними властивостями і перешкоджає скупченню вологи від конденсату, і подальшому намоканню тканини. Тканина відмінно провітрюється і не розтягується з часом, стійка до УФ-випромінювання і дії високих температур.
- Polyester 75D 210T PU DWR, 7000 мм в.ст. - міцна тканина з товщиною нитки 75D, щільністю 210T і вагою 110 г/м². Завдяки поліуретановому покриттю, стійкість тканини до проникнення вологи відповідає показнику гідростатичного тиску 7000 мм водяного стовпа. Те ж поліуретанове покриття обумовлює високу стійкість до проколів, що вельми важливо для матеріалу дна намету. Просочення DWR має гідрофобні властивості, перешкоджає скупченню вологи і подальшому намоканню тканини. Тканина має достатню стійкість до UV-випромінювання і не розтягується з часом.
- Polyester NoSeeUm 50D DWR - спеціальне плетіння сітки NoSeeUm дозволяє створити 1054 отвори на квадратний дюйм, що гарантує захист від проникнення будь-яких комах, а також не створює ефекту сітки перед очима при огляді місцевості зсередини намету. Сітка з ниток з то...

Спросить продавца

62996020