Лучший в Украине сервис объявлений
Допомогти зібрати кошти на ЗСУ
Характеристики и описание

Опис Товару
Одеколон, спеціально розроблений щоб очистити від бактерій і захистити від вірусів, не висушуючи руки. Діючий антибактеріальний б'юті-продукт здатний врятувати вас від патогенних бактерій та мікробів, запобігаючи появі інфекцій та вірусів. Саме таким є антисептичний засіб «Букет», який складається на 80% зі спирту та на 2-5% – з рослинних екстрактів. Бьюті-продукт має ефективний антибактеріальний вплив, завдяки чому його можна використовувати на навчанні, роботі, подорожах, поїздках у громадському транспорті та після контакту з тваринами. Засіб допомагає зберегти гігієну рук у будь-який час і в будь-якому місці, залишаючи після себе лише відчуття свіжості та приємний аромат квітів.
Інструкція По Застосуванню
Нанесіть на руки при необхідності їх знезаразити чи освіжити. Не потребує змивання. Тільки для зовнішнього застосування.
Склад
Alcohol Denat., Aqua(Water), Parfum(Fragrance), Alpha-Isomethyl Іonone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Спросить продавца

55830870