Лучший в Украине сервис объявлений
Допомогти зібрати кошти на ЗСУ
Характеристики и описание

Опис Товару
Рідкі тіні Farmasi Make Up доступні в 7 мерехтливих і металевих відтінках. Надайте своїм очам приголомшливий і драматичний вигляд, який легко переходить від дня до ночі. Невагомі, гладкі та довговічні рідкі тіні для повік ковзають повіками та швидко висихають. Кожен відтінок насичений пігментом.
Інструкція По Застосуванню
Використовуйте Farmasi Make Up Eyeshadow Pro To Fit Primer як перший крок. Потім нанесіть рідкі тіні безпосередньо на повіки за допомогою палички-аплікатора, бажано розтушуйте кінчиком пальця або пензлем для тіней. Можна використовувати як окремо, так і в поєднанні з улюбленими кольорами рідких тіней Farmasi Make Up.
Склад
Water/Aqua, Isododecane, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Polysorbate 60, Butylene Glycol, Styrene/Acrylates Copolymer, Glycerin, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Synthetic Fluorphlogopite, Calcium Sodium Borosilicate, Ethylhexylglycerin. [+/- May Contain: Titanium Dioxide/CI 77891, Iron Oxide/CI 77492, Iron Oxide/CI 77499, Iron Oxide/CI 77491, Mica/CI 77019, Tin Oxide/CI 77861, Ferric Ferrocyanide/CI 77510].

Спросить продавца

55824253