Лучший в Украине сервис объявлений
Допомогти зібрати кошти на ЗСУ
Характеристики и описание

Product Description
Рідкі тіні Farmasi Make Up доступні в 7 мерехтливих і металевих відтінках. Надайте своїм очам приголомшливий і драматичний вигляд, який легко переходить від дня до ночі. Невагомі та гладкі рідкі тіні для повік легко наносяться на повіки, швидко висихають та довго тримаються. Кожен відтінок містить насичений пігмент.
How To Use
Використовуйте Farmasi Make Up Eyeshadow Pro To Fit Primer як перший крок. Потім нанесіть рідкі тіні безпосередньо на повіки за допомогою палички-аплікатора, бажано розтушувати кінчиком пальця або пензлем для тіней. Можна використовувати як окремо, так і в поєднанні з іншими улюбленими кольорами рідких тіней Farmasi Make Up.
Product Technical
Water/Aqua, Isododecane, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Polysorbate 60, Butylene Glycol, Styrene/Acrylates Copolymer, Glycerin, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Synthetic Fluorphlogopite, Calcium Sodium Borosilicate, Ethylhexylglycerin. [+/- May Contain: Titanium Dioxide/CI 77891, Iron Oxide/CI 77492, Iron Oxide/CI 77499, Iron Oxide/CI 77491, Mica/CI 77019, Tin Oxide/CI 77861, Ferric Ferrocyanide/CI 77510].

Спросить продавца

55823849