- Состояние
Призначення: для прибирання та очищення будь-яких поверхонь від забруднень
різного походження: присохлі жирові, масляні, білкові плями, плями від кави,
вина, ягід, овочів та фруктів, трави та ін. в різних галузях промисловості, в
побуті, на підприємствах ресторанного господарства, в дитячих закладах тощо.
Може використовуватись для поверхонь, що контактують з харчовими продуктами.
Буде доречним при митті дощок для нарізання м’яса та риби, оскільки за рахунок
наявності спеціальних компонентів засіб знищує мікроби та неприємний
запах.Спосіб застосування: для твердих поверхонь: рівномірно розпилити засіб
на поверхню з відстані 15-20 см та протерти ганчіркою. Не потребує змивання.
Для поверхонь, що контактують з харчовими продуктами, рекомендовано після
використання протерти вологою ганчіркою. Длямиття підлоги: 30-50 мл засобу
(залежно від міри забруднення) додати до 10 л води і обробити поверхню.Опис
засобу: однорідна рідина з приємним запахом; рН = 4,5-11,0 од.; густина
1,01-1,10 г/см3.Склад: вода питна, НПАР, органічні розчинники, фосфати,
пропіленгліколь, комплексоутворювач, КПАР, запашник,.