Описание

У книзі описано харчову цінність м'яса різних видів тварин на птиці, молока й
молочних продуктів, яєць. Крім того, дано корисні поради щодо забою тварин та
птиці. Особливий інтерес становлять способи зберігання продуктів твариництва.
Наведено рецепти виготовлення ковбас, копченостей, страв з м'яса птиці, кролів
та з субпродуктів. Значне місце відведено характеристиці страв з молока та
молочних продуктів.


Автор: Тимощук І. І.
Год издания: 1987г.
Издатель: Урожай
Состояние: Хорошее.
Страниц: 136с.
Тип переплёта: Твердый переплет ,
Формат книги: Обычный формат.
Хранилище: Кухня2 СельхозЖивот3 СельхозЖивот5

Характеристики
Объявление
34371569